Cool­Sculpting i Göteborg och jönköping

Frys bort fett skonsamt och permanent med kontrollerad kyla. Välkommen att boka tid för konsultation inför din Coolsculpting-behandling på våra kliniker i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting
Boka Jönköping Boka Göteborg

Coolsculpting i Göteborg och Jönköping

Fryser bort fettdepåer - Permanent

Kristina Vikor Coolsculpting Klinik Göteborg och Jönköping Skönhetsklinik Coolsculpting

CoolSculpting-teknologin använder kontrollerad kyla för att med hög precision angripa fettceller under huden. Ingreppet är effektivt och skonsamt och påverkar inte hudstrukturen eller muskelvävnaden.

Fettfrysning

De angripna fettcellerna kristalliseras (fryses)och dör. Din kropp transporterar sedan gradvis bort de döda hudcellerna och resultatet är en kraftigt reducerad fettdepå och en mer naturligt skulpterad kropp utan kirurgi eller narkos.

Läs mer om Coolsculpting

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting. Vi använder moderna maskiner av hög kvalitet och har lång erfarenhet av behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting Dubbelhaka

Behandling av dubbelhaka med CoolSculpting.
En behandling som kräver kunskap, precision och en utmärkt maskin.
Vi har alla 3.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Vikor Klinik Coolsculpting fettfrysning dubbelhaka

Coolsculpting BH fett

Bilden visar före och efter behandling av BH-fett med CoolSculpting.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Vikor Klinik Coolsculpting fettfrysning behandling Bh fett

Coolsculpting Armar

Behandling av fettdepåer på överarm med CoolSculpting. 

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Vikor Klinik Coolsculpting fettfrysning behandling arm överarm fett

Coolsculpting mage

Behandling av envisa fettdepåer på magen med CoolSculpting. En effektiv behandling som kräver flera tillfällen för ett optimalt och jämt resultat.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting för att behandla fettdepåer på mage. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting mage fettdepåer Vikor Klinik Göteborg och Jönköping

Coolsculpting Lår In / utsida

Vikor Klinik utför behandling av envisa fettdepåer på lårens in- och utsida med CoolSculpting. Fettdepåer på låren är ett envist område för många - det är svårt att träna bort och diet har endast begränsad påverkan. CoolSculpting fixar det snabbt och enkelt. Behandlingen tar cirka 90 minuter.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting för lår. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting lår in och utsida Vikor Klinik Göteborg och Jönköping

Coolsculpting Flank och Ryggfett

Vikor Klinik utför behandling av envisa fettdepåer på rygg, flank och höfter med CoolSculpting. Ett envist område för många där behandlingen ger fina resultat.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting för behandling av fettdepåer på flank och rygg.
Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Flank och ryggfett fettfrysning CoolsculptingVikor Klinik Göteborg och Jönköping

Coolsculpting Under skinkorna / Banana roll

Banana roll är en liten upphöjd fettkudde strax under rumpan. CoolSculpting behandling i området är en effektiv och permanent lösning. Övergång mellan rumpa och lår blir tydligare.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting som behandling för Banana roll. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting banana roll fettkudde under rumpan Vikor Klinik

Gynekomasti / Bröstkorg

CoolSculpting bröstkorg. Bilderna visar resultat efter endast en behandling. Konsultation är nödvändigt innan behandling.

Fettfrysning

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting som behandling mot gynekomasti. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting bröstkorg Gynekomasti Vikor Klinik Göteborg och JönköpingCoolsculpting bröstkorg Gynekomasti Vikor Klinik Göteborg och Jönköping

Mer om Cool­Sculpting

Hur upplever man behandlingen?

Behandlingen går till så att ett munstycke läggs på området som skall behandlas. Munstycket suger in behandlingsområdet/ fettdepån vilket kan kännas som att det drar och “nyper” lite. Därefter tillförs området kyla under kontrollerande former, vilket kan upplevas som intensivt kallt under ungefär 10 minuter tills området domnar. Många patienter läser, kollar sin mail eller till och med tar en tupplur under behandlingen. Ett behandlingsområde tar mellan 35-45 minuter att behandla. Efteråt kan man vanligen återuppta normala aktiviteter.

Vart tar fettet vägen?

När de behandlade fettcellerna har kristalliserats av kylan (frysts), transporterar kroppen bort de döda cellerna på naturlig väg. När cellerna har avlägsnats från kroppen är fettet borta för alltid.

Finns det kliniska studier med CoolSculpting?

CoolSculpting har över 70 kliniska studier som påvisar effektivitet, säkerhet och tolerabilitet. Studierna är granskade av Amerikanska Läkemedelsverket, FDA som har godkänt både metoden och maskinen.

Fungerar det verkligen?
Är det en säker behandling?
När ser man resultaten?
Hur länge håller effekten?

Ja! Med över 5 000 000 genomförda behandlingar med CoolSculpting finns det bevis för att den fungerar. Metoden är effektiv och säker, kan/bör inte jämföras med andra fettfrysnings-apparater.
95% av alla patienter som genomgår Fettfrysning / CoolSculpting-behandling är nöjda. De döda fettcellerna bildas inte på nytt, resultatet är permanent.

Behöver jag går på en konsultation först?
Vad kostar behandlingen?
Kan jag dela upp betalningen?

Ja konsultation är nödvändig. På konsultationen går vi igenom dina önskemål, bedömer vilka områden du kan behandla och berättar mer om behandlingen.
Vi på Vikor Klinik kommer hjälpa dig att lägga upp en individuell behandlingsplan som är anpassad till dina målsättningar.

Kostnad för behandling varierar beroende på behandlingsområde osv.

Du kan dela upp betalningen med hjälp av Medical Finance.

Fettfrysning Göteborg och Jönköping
CoolSculpting Göteborg och Jönköping

Följ @vikorklinik PÅ sociala medier

Coolsculpting
Juvederm
Belkyra
Profhilo fillerbehandlingar
Vi är certifierade av estetiska injektionsrådet