VIKOR KLINIK

Estetiska behandlingar i Göteborg och Jönköping
Vi är certifierade genom Estetiska injektionsrådet

Vi är certifierade
Om Vikor klinikEstetiska Behandlingar Våra Medarbetare

Om oss

Vikor Klinik hittar du både i Jönköping och Göteborg. Vi är certifierade genom Estetiska Injektionsrådet och alla våra injektionsbehandlingar utförs enbart av legitimerad läkare eller sjuksköterska. Vår filosofi är estetiskt vackra och naturliga resultat och behandlingar som utförs med hög säkerhet.

Vi håller oss uppdaterade inom senaste injektionsteknikerna, åldrandets process och anatomi genom deltagande på kongresser både i Skandinavien och internationellt.

Som läkare/sjuksköterska har vi gedigen kunskap inom anatomi, fysiologi samt farmakologi. Vi kan sjukdomar och vet när vi kan utföra en injektionsbehandling och när vi ska avstå. Skulle något hända så tar vi hand om dig, du kommer inte bli skickad till vårdcentral för vidare bedömning.

Vår personal
Vikor Klinik Göteborg och Jönköping Skönhetsklinik

Estetiska
Ansikts­behandlingar

"Alla ser, ingen vet"

Estetiska behandlingar i Jönköping och Göteborg

I fräscha lokaler i centrala Jönköping och Göteborg välkomnar vi våra gamla och nya patienter. Behandlingarna utförs alltid av legitimerad sjukvårdspersonal med speciell utbildning inom injektionsteknik. Vi använder enbart godkända produkter av FDA (amerikanska läkemedelsverket) för att kunna erbjuda högsta kvalitet till våra patienter.

Avancerad hudvård

Vikor Klinik erbjuder avancerade hudvårdsbehandlingar i Göteborg och Jönköping.

Medicinska Behandlingar

Vi utför behandlingar mot migrän, huvudvärk, svettningar samt tandgnissling (Bruxism). Injektionsbehandlingar, sklerosering för kärl/åderbråck där önskat resultat kan uppnås utan operation. 

Certifierad för estetisk injektions­behandling

Vikor Klinik är bland de första skönhetsklinikerna i Sverige som har blivit certifierade för estetisk injicering av Estetiska Injektionsrådet.

Certifierad tesslift-behandlare

Vikor Klinik är är certifierade för att utföra långtidsverkande ansiktslyft utan kirurgi med Tesslift.

Vikor Klinik ansiktsbehandlingar

Medarbetare på Vikor Klinik i Göteborg och Jönköping

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Richard Vikor Klinik Göteborg och Jönköping Skönhetsklinik

DR Richard Vikor

Richard är grundare och ägare av Vikor Klinik i Jönköping och Göteborg. Han är leg. specialistläkare och har över 12 års erfarenhet inom injektionsbehandlingar.

Richard brinner för att lära ut sina kunskaper för att bidra till en tryggare bransch både för utförare och patienter. Han är skandinavisk samt internationell tränare för Allergan inom injektionsteknik och behandlingsplanering och sitter i flertalet advisory boards inom estetiska grupper.

Richard reser gärna runt i världen till olika kongresser för att uppdatera sina kunskaper!

Hos Richard kan du boka behandling både i Jönköping & Göteborg!

Kristina Vikor Klinik Göteborg och Jönköping Skönhetsklinik

Kristina Vikor

Kristina har över 20 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar och har jobbat både utomlands och i Sverige.
Hon är specialist på CoolSculpting och är den som utför dessa behandlingar både i Jönköping och Göteborg.

Kristina arbetar också med personalfrågor samt administration. Hon har öga för detaljer och strävar efter perfektion.

Tre ord som beskriver Kristina är: Empatisk, Ödmjuk och Serviceminded.
Hos Kristina får du alltid ett varmt bemötande.

Pia Johansson Jönköping Vikor Skönhetsklinik

Pia Johansson

Pia är vårt ansikte utåt i Jönköping! Hon brinner för estetisk skönhet både när det gäller estetiska behandlingar men även när det kommer till grafisk design. Pia skapar det mesta av vårt snygga marknadsföringsmaterial men också fotografering och patientuppföljningar. Hon är högskoleutbildad grafisk formgivare & produktutvecklare och har jobbat många år med marknadsföringsmaterial och grafisk design. Hon har dessutom många års erfarenhet inom serviceyrken och av kundkontakter.

Pia bjuder alltid på ett leende och ett trevligt samtal men håller sig helst bakom kameran så vill ni se mer av henne är ni varmt välkomna att hälsa på oss på kliniken i Jönköping.

Kostnadsfri konsultation, uppföljning & Återbesök

Om du är ny kund, vill göra en ny behandling som du inte gjort tidigare eller om det gått mer än 6 månader sen din senaste behandling behövs en konsultation göras minst 48 timmar innan behandlingen. Konsultationen är kostnadsfri och inte bindande på något sätt. Behandlingen utförs alltid av legitimerad läkare eller sjuksköterska. Vid våra behandlingar använder vi produkter från välkända varumärken och med hög kvalitet.

En behandling tar ca 30-60 min beroende på vad som ska göras. 7-14 dagar efter behandlingen gör vi en uppföljning och känner du då att du behöver ett återbesök för att kontrollera något eller en justering ingår detta kostnadsfritt.

Kontakta oss

Skönhetsvård

Vi erbjuder våra kunder skönhetsvård i form av estetiska behandlingar för ansiktet som t.ex: rynkreducering och läppförstoring.

Vi erbjuder delbetalning och finansiering i samarbete med Medical Finance.

Medical finance

Kvalitet & kompetens

Vikor Klinik använder endast produkter av högsta kvalitet från välkända kvalitetsleverantörer som Juvéderm, Profhilo och Tesslift vid behandlingar.

Alla skönhetsbehandlingar utförs av läkare med speciell kompetens inom estetiska injektionsbehandlingar.

Jönköping & Göteborg

Våra skönhetskliniker finns i centrala Jönköping och Göteborg.

Klicka här för att se kontaktuppgifter

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation

Följ @vikorklinik PÅ sociala medier

Coolsculpting
Juvederm
Belkyra
Profhilo fillerbehandlingar
Vi är certifierade av estetiska injektionsrådet